Pravidelná školení posuzovatelů v senzorické analýze
31.1.2018
S ohledem na neustále rostoucí význam senzorické analýzy potravin nejen při vývoji nových produktů a stanovení doby trvanlivosti vám laboratoře ALS nabízejí příležitost k osobními rozvoji a rozšíření vašich vlastních zdrojů - absolvujte nově zavedený cyklus
ŠKOLENÍ POSUZOVATELŮ V SENZORICKÉ ANALÝZE
- Jednodenní školení dle ČSN ISO 8586 a souvisejících norem
- Certifikát pro absolventy (uznává ČIA)
Od března 2018 bude školení probíhat vždy každý druhý čtvrtek v měsíci, pokud bude 5 a více uchazečů.
Předmětem výcviku je seznámení s postupy používanými při senzorické analýze a praktické otestování schopnosti posuzovatelů zjistit, rozeznat a popsat senzorické podněty, mezi něž patří barva, pach, chuť a textura.
Nabízíme možnost cenového zvýhodnění v případě účasti více jak 5 zájemců z jedné společnosti v jednom termínu.
V případě zájmu o nabízené školení a bližší informace nás kontaktujte emailem: fphodnotitele@alsglobal.com nebo nám rovnou zašlete vyplněnou závaznou přihlášku (pdf).