Aktuálně

Pravidelná školení posuzovatelů v senzorické analýze

31.1.2018

S ohledem na neustále rostoucí význam senzorické analýzy potravin nejen při vývoji nových produktů a stanovení doby trvanlivosti vám laboratoře ALS nabízejí příležitost k osobními rozvoji a rozšíření vašich vlastních zdrojů - absolvujte nově zavedený cyklus

ŠKOLENÍ POSUZOVATELŮ V SENZORICKÉ ANALÝZE

  • Jednodenní školení dle ČSN ISO 8586 a souvisejících norem
  • Certifikát pro absolventy (uznává ČIA)

Od března 2018 bude školení probíhat vždy každý druhý čtvrtek v měsíci, pokud bude 5 a více uchazečů.

Předmětem výcviku je seznámení s postupy používanými při senzorické analýze a praktické otestování schopnosti posuzovatelů zjistit, rozeznat a popsat senzorické podněty, mezi něž patří barva, pach, chuť a textura. 

Nabízíme možnost cenového zvýhodnění v případě účasti více jak 5 zájemců z jedné společnosti v jednom termínu.

V případě zájmu o  nabízené školení a bližší informace nás kontaktujte emailem: fphodnotitele@alsglobal.com nebo nám rovnou zašlete vyplněnou závaznou přihlášku (pdf).