Školení posuzovatelů v senzorické analýze
13.2.2018
S ohledem na neustále rostoucí význam senzorické analýzy potravin nejen při vývoji nových produktů a stanovení doby trvanlivosti laboratoře ALS nově nabízejí příležitost k osobními rozvoji a rozšíření vašich vlastních zdrojů - pravidelný cyklus školení posuzovatelů v senzorické analýze.
Účastníci se seznámí s postupy používanými při senzorické analýze a prakticky otestují svou schopnost zjistit, rozeznat a popsat senzorické podněty.
První termíny již 7. června 2017 (JIŽ OBSAZENO) a 14. září 2017 (JIŽ OBSAZENO)
- Jednodenní školení dle ČSN ISO 8586 a souvisejících norem
- Certifikát pro absolventy (uznává ČIA)
- Po 14. 9. bude školení probíhat vždy 2. čtvrtek daného měsíce, pro větší skupiny je možné domluvit individuální termín
Přihláška je ke stažení zde; případně nás neváhejte kontaktovat ohledně dalších informací a termínů.