Aktuálně

Školení posuzovatelů v senzorické analýze

13.2.2018

 

 

S ohledem na neustále rostoucí význam senzorické analýzy potravin nejen při vývoji nových produktů a stanovení doby trvanlivosti laboratoře ALS nově nabízejí příležitost k osobními rozvoji a rozšíření vašich vlastních zdrojů - pravidelný cyklus školení posuzovatelů v senzorické analýze.

Účastníci se seznámí s postupy používanými při senzorické analýze a prakticky otestují svou schopnost zjistit, rozeznat a popsat senzorické podněty.

První termíny již 7. června 2017 (JIŽ OBSAZENO) a 14. září 2017 (JIŽ OBSAZENO)

  • Jednodenní školení dle ČSN ISO 8586 a souvisejících norem
  • Certifikát pro absolventy (uznává ČIA)
  • Po 14. 9. bude školení probíhat vždy 2. čtvrtek daného měsíce, pro větší skupiny je možné domluvit individuální termín

 Přihláška je ke stažení zde; případně nás neváhejte kontaktovat ohledně dalších informací a termínů.