Zákazníci ALS se připravovali na novou sezónu na Jarním semináři
20.5.2019
14. května proběhl v Praze Jarní seminář. Zákazníkům byly představeny obecné zásady mikrobiologické čistoty a analýza mikrobiologických vzorků. Na toto téma přednášela Ing. Sabina Purkrtová, Ph.D., z VŠCHT.
Mgr. Veronika Šmidová ze společnosti Kersia, která se zaměřuje na bezpečnost potravin, poukázala na zásady obecné hygieny a sanitace provozu.
Praktický pohled na nové potraviny včetně hmyzu představila Mgr. Karolína Mikanová z nezávislé školicí a poradenské společnosti se zaměřením na potravinářský průmysl, stravování, zemědělství a dotace UniConsulting.
Školení na nový nástroj ALSolutions / Webtrieve, který má pro zákazníky mnoho klíčových funkcí, zejména pak umožňuje klientům online přístup k jejich výsledkům, jejich uchování a práci s nimi, zajistila Petra Bartoňková z ALS.
Před závěrem setkání byli naši zákazníci seznámeni s provozem laboratoří.
Velice si vážíme zájmu o akce takového typu a pevně věříme, že se při další z nich opět setkáme.