CHEMICKÉ A NUTRIČNÍ ANALÝZY

Chlazení při chemických analýzách potravin

Díky modernímu přístrojovému vybavení a plně kvalifikovaným a zkušeným analytikům, jsme schopni pružně reagovat na specifické požadavky našich klientů a splňujeme nejpřísnější kritéria kladená na systémy řízení jakosti.
 

Poptat chemické a nutriční analýzy potravin
 

Nabízíme širokou škálu analýz, včetně stanovení nutričního složení potravin, potravinových kontaminantů (těžkých kovů, toxinů, pesticidů a dalších), přídatných látek, vitamínů a alergenů. Jsme schopni plně pokrýt legislativní požadavky na nutriční analýzy.

Nejžádanější nutriční analýzy:

 Detailní nutriční balíček

  • Popel
  • Sacharidy
  • Vláknina
  • Energetická hodnota
  • Tuk
  • Mastné kyseliny
  • Vlhkost
  • Sušina
  • Bílkoviny
  • Sodík
  • Obsah soli
  • Cukr

Chemické analýzy:

  • Alkaloidy (kofein, theobromin, theofylin)
  • Sladidla (aspartam, acesulfam K, sacharin)
  • Konzervanty (k.benzoová, sorbová a jejich soli)
  • Cholesterol
  • Kolagen, 4-hydroxyprolin
  • Peroxidové číslo
  • Číslo kyselosti
  • Číslo zmýdelnění
  • Aktivita vody
  • Obsah masa
  • Čisté svalové bílkoviny
  • Analýzy pro ověření kvality čaje
  • Polyoly
  • Písek
  • Škrob
  • Oxid siřičitý

Přístrojové vybavení chemických laboratoří pro rozbor potravin